پلوپز

طرز استفاده پلوپز

طرز استفاده پلوپز

یکی از پرکاربردترین وسایل آشپزخانه های ایرانی، پلوپز است. ممکن است برای بسیاری از کسانی که به تازگی این وسیله را تهیه کرده اند جای سوال باشد که طرز استفاده پلوپز چگونه است و نکات مهم در هنگام پخت و استفاده از این ابزار چه هستند. در ادامه ی این مقاله از مجموعه مقالات رتروپارت، در مورد طرز استفاده پلوپز بیشتر صحبت کرده ایم و همه ی نکات مهم را برای شما جمع آوری کرده ایم.

پیشنهاد خرید
دیگ پلوپز ٨ نفره ناسیونال

دیگ پلوپز ٨ نفره ناسیونال

1,520,000 تومان1,498,000 تومانخرید این محصول

مرحله های استفاده از پلوپز

طرز استفاده پلوپز در مراحل مختلف آن کمی متفاوت است. برای پخت برنج در دستگاه به ترتیب مراحل زیر را انجام دهید:

  1. خیساندن برنج: برای پخت بهتر برنج در پلوپز بهتر است بین 30 دقیقه تا 2 ساعت قبل از پخت برنج آن را بخیسانید. به این ترتیب برنج بهتر می پزد و طعم بهتری خواهد داشت.
  2. ریختن آب و برنج در دیگ پلوپز: برنج خیس را به دیگ پلوپز منتقل کنید و به اندازه ی کافی، حدودا 1.5 تا 2 برابر برنج ایرانی) به آن اضافه کنید. البته مقدار آب اضافه شده به برنج به نوع آن بستگی دارد و ممکن برای برنج های خارجی متفاوت باشد.
  3. اضافه کردن نمک و روغن: اضافه کردن روغن به برنج برای جلوگیری از چسبیدن برنج به کف دیگ و پخت ته دیگ خوشمزه است.
  4. خشک کردن دیگ پلوپز: بعد از اضافه کردن نمک و روغن، پیش از قرار دادن دیگ در جای خود در دستگاه باشد دیگ را به طور کامل خشک کنید.
  5. گذاشتن درب پلوپز: بعد از قرار دادن دیگ در داخل دستگاه درب آن را ببندید و برنامه ی مورد نظر خود را انتخاب کنید. پخت برنج در پلوپزها بین 20 تا 30 دقیقه طول می کشد و اگر ته دیگ برشته تری بخواهید لازم است تا زمان بیشتری برای پخت در نظر بگیرید.
  6. سرو برنج پخته شده: خیلی از پلوپزهای برنامه های جداگانه ای برای گرم نگه داشتن برنج دارند و می توانید بعد از پخت برنج تا زمانی که آن را سرو میکنید در دستگاه قرار دهید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *