ورود و عضویت
0
سبد خرید شما خالی است

نحوه استفاده و مراقبت صحیح از چرخ گوشت

properly use and care for a meat grinder
7 تا 8 دقیقه دقیقه برای مطالعه
0 دیدگاه
راهنمای استفاده
Rate this post
نحوه استفاده و مراقبت صحیح از چرخ گوشت
Rate this post

 نحوه استفاده و مراقبت صحیح از چرخ گوشت یک راهنمای اولیه برای پرداختن که به نکات کلیدی در زمینه مراقبت بهتر از دستگاه چرخ گوشت در منزل شماست. با رعایت این موارد می‌توان عمر دستگاه‌تان را برای سال‌ها ارتقا دهید تا از خرید غیرضروری این دستگاه پرهیز کنید.

نحوه استفاده و مراقبت صحیح از چرخ گوشت                                                                            نحوه استفاده و مراقبت صحیح از چرخ گوشت

 

اگر هنوز این سوال ذهن‌تان را مشغول کرده که «چرا باید گوشتی که می‌خرم را خودم چرخ کنم؟»، تنها چیزی که می‌توانیم توصیه کنیم این است که احتمالاً مدت طولانی است که وب‌سایت ما را دنبال نکرده‌اید. مزایای چرخ کردن گوشت در خانه بسیار زیاد است، اما ما در اینجا فقط به چند مورد اشاره می‌کنیم:

  • ایمنی بیشتری دارد. گوشت گاو از پیش بسته‌بندی شده می‌تواند حاوی گوشت صدها و حتی هزاران حیوان دیگر به جز گاو باشد و نه لزوماً تهیه شده از بهترین تکه‌ها. این به این معنی است که هنگام پخت و پز با گوشت چرخ کرده از پیش بسته‌بندی شده باید مراقب باشید – احتمال آلودگی این محصولات بیشتر است و برگرهای نیمه پخته موجود در فروشگاه‌ها پیشنهاد تا اندازه‌ای خطرناک هستند.
  • طعم بهتر. در صورتی که یک قصاب واقعا عالی نداشته باشید، باید با هر گوشت چرخ کرده‌ای که سوپرمارکت به شما عرضه می‌کند سر کنید. معمولاً ما مشتریان از محتویات درون گوشت چرخ کرده جز چربی آن چیزی نمی‌دانیم. چرخ کردن گوشت در خانه به شما این امکان را می‌دهد که تکه‌های گوشتی را که همراه با مقدار چربی موجود به چرخ‌ گوشتتان وارد می‌شود کنترل کنید. این به معنی کتلت‌ها و همبرگر خوشمزه‌تر، سوسیس‌های آبدارتر و خوراک گوشت پرلعاب‌تر است.
  • بافت بهتر. گوشت از قبل چرخ شده در بسته‌بندی‌های فروشگاهی بعد از مدتی در جای خود فرو می‌رود، به آرامی فشرده و اکسید می‌شود. تازه چرخ کردن گوشت به شما امکان نگهداری مناسب و با بافت مناسب را می‌دهد و بعد از پختن هم سطح رطوبت و هم شکل آن به خوبی حفظ می‌شود.
  • کار باحالیه. هرکسی که خودش سوسیس درست می‌کند یا گوشت گاو خود را برای همبرگرهایش چرخ می‌کند، در فهرست آشپزهای حرفه‌ای عیار بالایی دریافت می‌کند.

با این که امکان چرخ کردن گوشت در غذاساز یا حتی خرد کردن آن با دست وجود دارد، اگر قصد دارید به طور منظم گوشت چرخ کنید، چرخ گوشت اختصاصی بهترین گزینه است. در اینجا یک راهنمای اساسی در مورد نحوه استفاده و مراقبت صحیح از چرخ گوشت شما آورده شده است.

 

 

قطعات

تمام چرخ گوشت‌ها از قسمت‌های اصلی یکسانی تشکیل شده‌اند، انواع قطعات و لوازم یدکی چرخ گوشت را می‌توانید در وبسایت ما رتروپارت تهیه کنید:

  • فشاری وسیله‌ای است که تکه‌های گوشت را با آن اضافه می‌کنید. این دسته هُل‌دهنده برای فشار دادن گوشت به پایین لوله ماشین چرخ گوشت و حرکت دادن گوشت‌ها استفاده می‌شود. معمولاً یک سینی در بالای لوله تغذیه وجود دارد که می‌توان گوشت اضافی را قبل از فرو دادن به چرخ گوشت در آن ذخیره کرد. هرچه این سینی بزرگ‌تر باشد، راحت‌تر می‌توان دسته‌های بزرگ‌تری از گوشت را چرخ کرد.

 

  • روده یا همان مارپیچ قسمت اصلی کار چرخ گوشت می‌باشد. به‌طور پیوسته و در گردش گوشت را به سمت پایین محور دستگاه و به سمت تیغه‌ها هل می‌دهد.

 

  • تیغه و شبکه قطعاتی هستند که کار واقعی چرخ کردن را انجام می‌دهند. تیغه قطعه‌ای کوچک و متقاطع با لبه تیز بر روی هر بازو است که روبروی شبکه (که قالب نیز نامیده می‌شود) می‌چرخد. شبکه یک قطعه فلزی صاف است که سوراخ‌هایی در آن تعبیه شده است. همان‌طور که روده گوشت را وارد این سوراخ می کند، تیغه آن را به صورت چرخ کرده در می‌آورد. اندازه سوراخ‌ها ظرافت گوشت چرخ کرده نهایی را تعیین می‌کند.

 

  • از طوقه برای نگه داشتن تیغه و صفحه در جای خود به هنگام خرد کردن تیغه استفاده می‌شود.

 

اگر قصد دارید به طور منظم گوشت چرخ کنید، چرخ گوشت اختصاصی بهترین گزینه است.                                            اگر قصد دارید به طور منظم گوشت چرخ کنید، چرخ گوشت اختصاصی بهترین گزینه است

 

اگرچه قطعات اصلی  دستگاه چرخ گوشت همه یکسان هستند، اما به هنگام خرید چرخ گوشت گزینه‌های زیادی دارید. خبر خوب این است که هیچ کدام از این قطعات بد نیستند.

اکثر چرخ‌های گوشت و لوازم جانبی دارای قیف‌هایی هستند که برای پر کردن سوسیس‌ها طراحی شده‌اند. سرعت عمل این قیف‌ها بالاست، اما استفاده از آنها می‌تواند گیج‌کننده باشد. مشکل اصلی این است که گوشت را به اندازه کافی فشار نمی‌دهند، بنابراین پر کردن سوسیس می تواند پنج یا 10 برابر بیشتر از زمانی که باید طول بکشد. در تمام مدت، دمای گوشت کم کم بالا می‌رود.

گاهی اوقات بعضی افراد از قیف شیرینی پزی برای پر کردن سوسیس استفاده می‌کنند (این کار به دو نفر نیاز دارد—یکی کیسه را فشار دهد، دیگری با بیرون آمدن گوشت سوسیس را از انتهای آن جدا کند)، اما اگر واقعاً علاقه‌مند به درست کردن سوسیس در خانه هستید، به جای تلاش برای بیرون آوردن گوشت با یک مارپیچ، یک دستگاه پرکننده پیستونی نیاز دارید که گوشت را با یک اهرم بیرون می‌آورد. نتیجه این کار درست کردن سوسیس‌هایی با سرعت بالاتر و سفت‌تر و با حباب‌های هوای کمتر است.

 

چگونه از چرخ گوشت خود استفاده و مراقبت کنیم؟

در مورد نحوه استفاده از چرخ گوشت واقعاً نکته تخصصی وجود ندارد. اساسا، تنها کاری که باید انجام دهید این است که چرخ گوشت را با شبکه‌ای که می‌خواهید سرهم کنید. گوشت خرد شده خود را (چرخ‌کن‌ها از بافت‌های رگه‌ای و زردپی‌ متنفرند، بنابراین مطمئن شوید که همه آن‌ها را جدا کرده‌اید) داخل لوله مخزن بریزید. چرخ گوشت را روشن کنید و گوشت را فشار دهید. گوشت چرخ کرده آماده‌ است، به ‌همین سادگی.

 

با همه این موارد درباره نحوه استفاده و مراقبت صحیح از چرخ گوشت و سادگی کار، در حین چرخ کردن گوشت باید به چند نکته توجه داشت:

  • همه چیز را سرد نگه دارید. این مهم ترین چیز در هنگام چرخ کردن گوشت است. گوشت گرم لکه دار می‌شود، چربی آن نشت می‌کند و با بافتی پخته شده شبیه بافت پاپیه ماشه (خمیر کاغذی)، خمیری و خشک بیرون می‌آید. قبل از چرخ کردن، چرخ گوشت و تمام قطعات آن را حداقل یک ساعت در فریزر قرار دهید و گوشت خود را کاملاً خنک نگه دارید تا زمانی که آماده چرخ کردن شوید. اگر سوسیس درست می‌کنید که به چند بار چرخ کردن نیاز دارد، گوشت را در یک کاسه قرار دهید که داخل کاسه دیگری پر از یخ قرار داده شده است، تا در تمام مدت سرد بماند.

 

  • گوشت‌تان را خوب پاک کنید. لکه دار شدن اغلب به دلیل وجود تکه‌های رگ و پی باقی‌مانده در اطراف تیغه ایجاد می‌شود. به جای چرخ کردن گوشت، در نهایت این تکه‌ها را از سوراخ‌های روی صفحه شبکه‌ای جدا می‌کنید که بافتی جویده شده به شما می‌دهد. برش دادن درست گوشت نیز به جلوگیری از این امر کمک می‌کند.

 

  • مراقب لکه‌گیری باشید. حواستان به گوشتی که از چرخ خارج می‌شود باشد. در حالت ایده‌آل، از هر سوراخ در قطعات کوچک مجزا بیرون می‌آید. شما باید بتوانید به وضوح چربی و گوشت را تشخیص دهید. اگر دستگاه شروع به بیرون دادن گوشت به صورت جرمی کرد که خیس به نظر می‌رسد و روی سطح قالب جمع می‌شود، مشکل دارد. اگر چرخ گوشت‌تان عملکرد معکوس دارد، دوباره از آن استفاده کنید و ببینید که آیا خودش درست می شود یا خیر. در غیر این صورت، قطعات دستگاه را جدا کنید، تیغه را تمیز کنید و دوباره شروع کنید.

 

برای تهیه سوسیس و کالباس قبل از چرخ کردن گوشت به آن نمک بزنید
                                                              برای تهیه سوسیس و کالباس قبل از چرخ کردن گوشت به آن نمک بزنید

 

  • تیغه دستگاه‌تان را تیز نگه دارید. تیغه تنها بخشی از چرخ گوشت‌تان شماست که به مراقبت یا توجه زیادی نیاز داشته دارد. یک تیغه کند گوشت را لکه‌دار می‌کند. خوشبختانه، تیغه و صفحه شبکه‌ای باید با استفاده مکرر بهتر و بهتر شوند. هر بار که از آن استفاده می‌کنید، فلز به صورت میکروسکوپی خرد می‌شود، بنابراین تماس بین تیغه و صفحه شبکه‌ای باید محکم‌تر و محکم‌تر شود. هیچ چیز به نرمی یک چرخ گوشت که به خوبی مراقبت شده و به خوبی استفاده شده است، چرخ نمی‌کند. اگر تیغه‌های دستگاه خیلی کدر شده‌اند، گاهی اوقات نیاز دارند که دوباره آن‌ها را تیز کنید. یک بار در سال یا بیشتر برای یک چرخ گوشت‌تان با استفاده متوسط کافی است. یا کافی است چند تیغه جایگزین بخرید. معمولاً می‌توان آنها را با قیمت‌های مناسبی تهیه کرد.

 

  • صفحه شبکه‌ای دستگاه‌تان را تمیز نگه دارید. اجازه دادن به خشک شدن گوشت و چسبیدن به تیغه، راه مساعدی برای بیمار شدن است. اطمینان حاصل کنید که تمام قسمت‌های چرخ گوشت‌ را به خوبی جدا کرده و بشویید. حتی در مدل‌های فولادی ضد زنگ، صفحه اغلب از مواد ریخته‌گری متفاوتی ساخته شده است که شستن آن در ماشین ظرفشویی باعث کدرشدنش می‌شود. بهترین کار این است که آن را با دست در آب گرم و صابون بشویید و بعد از هر بار استفاده با حوله تمیز آن را با دقت خشک کنید.

 

  • گوشت‌تان را از قالب‌های بزرگ به کوچک خرد کنید. اگر برای انواع خاصی از سوسیس‌ها به آسیاب بسیار ریز نیاز دارید، حتماً گوشت خود را دو بار چرخ کنید و دوباره آن را بین دسته‌ها سرد کنید: یک بار از قالب بزرگ‌تر و یک چهارم اینچی، سپس بار دوم از طریق قالب کوچک‌تر. این کار به جلوگیری از لکه دار شدن گوشت کمک می‌کند و در نهایت سوسیس یکنواخت‌تر با بافت بهتری به شما می‌دهد.

 

  • برای سوسیس و کالباس قبل از چرخ کردن گوشت به آن نمک بزنید و برای درست کردن همبرگر بعد از شکل دادن گوشت به آن نمک بزنید. هنگامی که نمک را به گوشت خود اضافه می‌کنید، تأثیر زیادی بر بافت نهایی دارد. هنگامی که نمک قبل از چرخ کردن و مخلوط کردن اضافه می‌شود، برخی از پروتئین‌ها را حل می‌کند و به آنها اجازه می‌دهد تا راحت تر به یک بدنه محکم متصل شوند و به بافتی فنری‌تر و سوسیس مانند منجر شود – برای سوسیس لهستانی عالی است، اما در برگر به آن دلپذیری نیست.

 

تیغه دستگاه‌تان را تیز نگه دارید.                                                                                              تیغه دستگاه‌تان را تیز نگه دارید

نکته دقیقه آخر

بعد از اینکه چرخ کردن گوشت تمام شد، قبل از اینکه آسیاب را از هم جدا کنید یا اصلاً کاسه را جابجا کنید، چند حوله کاغذی بردارید و آنها را از آسیاب رد کنید، درست مثل چرخ کردن گوشت. آن‌ها از انتهای دیگر بیرون نمی‌آیند، اما تکه‌های گوشت سرگردانی را که توانسته‌اند پشت سر بمانند را بیرون می‌زنند، و همچنین به تمیز کردن داخل مخزن کمک می‌کنند. نتیجه عملکرد بهتر و پاکسازی آسان‌تر است.

 

ثبت دیدگاه جدید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

RETRO part
10 آذر 1401
فروشگاه آنلاین قطعات لوازم خانگی RETRO

فروشگاه آنلاین قطعات لوازم خانگی RETRO

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
  • ویژگی ها
  • ویژگی های سفارشی
  • زمینه های دلخواه
برای پنهان کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک کنید
مقایسه